خواص زعفران OPTIONS

خواص زعفران Options

خواص زعفران Options

Blog Article

ریشه این گیاه در طب سنتی جهت سمیت‌زدایی بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد، حکیم محمد بن زکریای رازی خوردن ریشه گیاه شنگ را پادزهر سموم می ‌دانست. عصاره گیاه شنگ که در طب سنتی ایران طرثوت خوانده شده است پادزهری قوی است و در ساختن تریاق فارون به کار می ‌رود. برای معالجه نزله ریوی، نقرس، رماتیسم و امراض جلدی جوشانده شصت گرم ریشه شنگ را تجویز کرده ‌اند.

خواص زعفران برای کودکان و نوزاد بدون دیدگاه ادامه مطلب »

طبع زعفران گرم است یا سرد + خواص و مضرات در طب سنتی ۳ دیدگاه ادامه مطلب »

گیاه‌ شناسان قدیم نوع حقیقی شنگ را نر و نوع چمنی را ماده می ‌دانستند، و در زبان فرانسه به شنگ یارب دوشوو گویند و در فاصله اردیبهشت تا تیرماه ظاهر می‌ شود.

نحوه مصرف شنگ در طب سنتی یکی از مهم‌ترین سوالاتی که برای بسیاری از افراد پیش می‌آید این است که گیاه شنگ را چگونه باید مصرف کرد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم شنگ را می‌توان به صورت تازه یا خشک مصرف کرد. برای مصرف تازه شنگ، برگ‌های آن را به صورت خام یا پخته می‌توانید استفاده کرد. برای مصرف خشک شنگ، می‌توان آن را به صورت دمنوش یا پودر نوش جان کنید. طرز تهیه دمنوش اگر علاقه بسیاری به مصرف دمنوش دارید قرار دادن دمنوش شنگ در رژیم غذایی‌تان می‌تواند گزینه مناسبی باشد. برای تهیه دمنوش شنگ، یک قاشق غذاخوری برگ خشک شنگ را در یک فنجان آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید.

يستخدم الزعفران باعتباره دواء عشبي طارد للريح (تشنجات وانتفاخ البطن)، استخدم الاربيون في العصور الوسطى الزعفران لعلاج التهابات الجهاز التنفسي والاضطرابات مثل السعال ونزلات البرد والحمى القرمزية والجدري والسرطان ونقص الأكسجين والربو وكان للزعفران أهداف أخرى تشمل اضطرابات الدم والأرق والشلل وامراض القلب واضطرابات المعدة والنقرس والنزيف الرحمي المزمن واضطرابات العين.

طبع زعفران از دیدگاه طب سنتی طبع زعفران گرم و خشک است. همین طبیعت زعفران یک امتیاز ویژه به این گیاه مغذی می‌دهد.

مقدار مجاز مصرف زعفران برای بیماری‌های مختلف متفاوت است و بستگی به نوع بیماری، شدت آن و وضعیت فرد مبتلا دارد. برای مثال، برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی، مصرف روزانه ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلی‌گرم زعفران توصیه می‌شود.

خواص زعفران برای سلامت چشم و تاثیر آن بر اختلالات بینایی بدون دیدگاه ادامه مطلب »

خوشبو بودن زعفران به دلیل مقدار زیاد پتاسیمی است که در زعفران وجود دارد. هنگامی که گل زعفران را استشمام می‌کنید، ذرات زیر پتاسیم به درون حلق و بینی شما کشیده می‌شوند. در مرحله‌ی بعد، پتاسیم‌ها جذب سلول‌های خونی می‌شود و فشار عصبی اطراف اندام‌های بدن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

از گیاه قطع شده شنگ، ماده ای ارزشمند ترشح get more info می شود که به نام قندرون معروف می باشد، در قدیم از این ماده مانند آدامس استفاده می کردند و برای آن اثرات درمانی مفید، مثل مقوی کبد و قلب، ضد احتقان خون و اشتها آور قائل بودند.

به همین دلیل است که پس از اسپری کردن دئودورانت‌های ساخته شده از زعفران، احساس شادابی و نشاط می‌کنید و دیگر خبری از خستگی‌های مزمن در وجود شما نیست.

دستور تهیه ۶ اسکراب صورت خانگی برای پوست آسیب دیده و چرب

هر چقدر میزان فسفر بیشتر باشد، سرعت رشد و ترمیم بافت‌های آسیب دیده در بدن افزایش می‌یابد و بهبود زخم‌ها در زمان کمتری انجام می‌شود.

Report this page